BURSA HUNGARICA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Pusztaszer Község Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve 2016. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő – felsőoktatási hallgatók számára.

Figyelem! A pályázat benyújtása a 2013. évi fordulótól kezdődően elektronikus rendszerben történik! A Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:

https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

Fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A csatolandó mellékletek: jövedelemigazolás (családi pótlék, GYES, bér, nyugdíj, stb.), tanulói vagy hallgatói jogviszony-igazolás.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2015. november 9.

Benyújtás módja: javasolt személyesen az önkormányzatnál ügyfélfogadási időben.

Hétfő: 8-1530

Kedd: 8-1530

Szerda: 8-1530

Péntek: 8-1200